fbpx

TREATMENTS


CARBON LASER FACIAL


De Carbon laser facial behandeling is een nieuwe effectieve techniek voor een diepe reiniging van de huid. Het zuiveringsproces helpt bij het verwijderen van rimpels, grove poriën, acne, littekens en het herstellen van de huid. De carbon laser behandeling werkt van binnenuit, het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Eén carbon laser behandeling geeft al zichtbaar resultaat! 

Lees meer

Boek nu


SKIM WELLNESS – FACIALS


Een mooie huid begint met een gezonde huid. Voor het intensiever reinigen en het verbeteren van de huidconditie, kun je kiezen uit een van onze Skim Wellness facials. Bij deze gezichtsbehandeling wordt gekeken naar de probleemzones van de huid en hoe wij deze zo goed en snel mogelijk kunnen verbeteren.

Ben je benieuwd wat voor gezichtsbehandelingen we aanbieden? Lees hieronder meer en boek jouw gezichtsbehandeling in!

Lees meer 


HIFU


HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en is een unieke behandeling op basis van ultrasound om de huid te verstrakken op een non-invasieve manier. Non-invasief betekent dat er niet gesneden wordt in de huid. De onderliggende Smas laag wordt hierdoor verstevigd. Dit is de laag die de chirurg bij een facelift strak trekt. Nu kan dat dus zonder te snijden! De HIFU behandeling wordt ook wel Ultherapy genoemd. De behandeling zorgt er voor dat de collageen aanmaak een boost krijgt. Zo zijn we in staat om de huid op een natuurlijke manier te liften en te verstevigen. Door middel van ultrasound wordt er energie in de verschillende lagen van de huid gebracht om zo collageen aanmaak te versnellen. 

De behandeling lift het onderste gedeelte van het gelaat, maar ook de hals en het decolleté. De huid zal verstrakken en plooien en rimpeltjes zullen verminderen. De huidstructuur zal tevens verbeteren.

Lees meer

Boek nu


RADIOFREQUENTIE BEHANDELING


De RF-Lifting (Radio Frequency Lifting), is een non-operatieve huidcorrectie bij zowel het gezicht, de hals en decolleté. Op non-operatief gebied is de RF-behandeling momenteel een van de bekendste methodes voor huidverjonging.

Lees meer


ANTICELLULITE BEHANDELING


Door middel van elektromagnetische golven verdwijnt de cellulite volledig. Probeer nu de anticellulite behandeling van Skim Wellness. Vanaf de eerste behandeling zijn de resultaten al zichtbaar en meetbaar. Gemiddeld heb je 4 behandelingen nodig per zone. Per behandeling kun je 1 of 2 zones laten behandelen, de behandeling duurt maximaal 30 minuten.

Lees meer


OPT – DEFINITIEF ONTHAREN 


Reken nu af met ongewenste haargroei, ingegroeide haren en geïrriteerde huid na het scheren . Na een succesvolle behandelkuur met de OPT Methode, geniet van het comfort om je niet meer te hoeven scheren, waxen of harsen. De OPT methode is sneller, comfortabeler, effectiever en op termijn goedkoper dan harsen, scheren, waxen of epileren. Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van circa 4 tot 6 weken, om een haarreductie van 90% te realiseren.

Lees meer

Boek nu